Andere interessante sites over cultuureducatie voor het voortgezet onderwijs

LKCA

Het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) is het landelijk kennisplatform voor professionals, bestuurders en beleidsmakers in cultuureducatie en cultuurparticipatie. Via kennisdeling en onderzoek draagt het instituut bij aan de kwaliteit van praktijk en beleid.

LKCA

 

Fontys Hogeschool voor de Kunsten

Welkom bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK)! Je vindt hier alle kunstenopleidingen onder één dak midden in een uniek gebouw in Tilburg centrum. Een thuis, veilig en verleidelijk, waar talent en kunst groeit. Springplank ook, een brug, om nu en toekomst te verbinden. Een plek waar men ontmoet. Welkom bij FHK!

Fontys Hogeschool voor de Kunsten

Community Culturele en Kunstzinnige Vorming

De Community Culturele en Kunstzinnige Vorming (CKV) is een initiatief van de Digitale School. Alleen leden kunnen gebruik maken van de leermiddelendatabase, mijn.digischool, het forum, de nieuwsbrief, de mailinglijst, ICT tools zoals bijvoorbeeld onze elo's en cursussen.

CKV Vakcommunity

VO-CKV

Op deze pagina kun je zoeken naar leermateriaal voor het vak CKV. Plaats een zoekopdracht in het zoekvenster bovenin het scherm en zie welk leermateriaal er beschikbaar is in Wikiwijsleermiddelenplein.

VO-CKV